Novo raziskovanje --- Analni seks

- 2022-11-29-

------------------Sprostitev, mazanje in komunikacija

Običajno pri seksu ni pravil, dokler obstaja privolitev. Pri raziskovanju zakulisja boste morali upoštevati nekaj varnostnih ukrepov. Medtem ko igrače ne morete izgubiti v nožnici, ker ima maternični vrat kot oviro, so drugi konec vašega anusa pravzaprav vaša usta. Torej, če uporabljate igračo, mora imeti igrača podlago, sicer tvegate, da jo boste izgubili in boste morali iti v bolnišnico. Potrebujete tudi lubrikant, ker se rektum ne maže sam. Debelejše formule so ponavadi najboljše za raziskovanje zakulisja, ker trajajo dlje in dajejo lepo blazino.
Prehod od brez penetracije do penisa ali igrače, večje od prsta, je lahko neprijeten ali celo boleč. Dobro je, da začnete s prstom (vašim ali partnerjevim) ali majhnim čepom ali vibratorjem in nadaljujete. Renegade Spade Plug Kit ima štiri možnosti, izberite različne velikosti glede na vaše želje. Počasi in poslušanje svojega telesa je ključnega pomena. Začnite tako, da se vklopite.



Najpogostejša napačna predstava o analnem raziskovanju je, da bo analni seks boleč. Kar preprosto ni res! Če analno raziskovanje sploh boli, pomeni, da morate nekaj prilagoditi. To lahko pomeni, da potrebujete več lubrikanta ali manjšo igračo ali celo drugačen položaj.

V vsakem primeru, če se počutite neprijetno ali imate kakršno koli bolečino, poskusite nekaj prilagoditi ali dodati stimulacijo na drugih erogenih področjih. In če vam preprosto ni všeč, vam ni treba poskusiti znova!

Vaše telo, vaš užitek! Cilj raziskovanja bi moral biti užitek, in če se preprosto ne počutite dobro, se spomnite, da lahko tudi nehate raziskovati. Poskusite in preverite, ali boste odprli več možnosti za užitek.